Annons
Annons

En Pelle med eget företag

Mitt nya liv är tre vanligt återkommande ord som ofta försöker beskriva en nystart vid exempelvis byte av arbete, att man har börjat träna eller helt gått över till att bara äta fallfrukt. Jag är i detta läge nu, och känner att jag just idag vill skrika ut det. Men vill omformulera det lite till ”Min nya inriktning” på mitt liv. Mitt nya liv låter mer som reinkarnation, och det känns ju som att det kommer lite senare.

Annons

Inväntar i detta nu besked från Bolagsverket och Skatteverket om min bolagsregistrering. Som tur är frågar det inte efter affärsplaner, budgetar och annat tråkigt måste göra. Det vara svårt nog att hitta namn på min firma. Mitt tilltänkta företagsnamn var sjukt innovativt, exklusivt och helt nyskapande… men upptaget. Känns som någon tagit hjälp av FRA för att scanna min hjärna för att hinna registrera mina idéer innan jag själv hinner.

Nu ligger ett annat namn i ansökan och hoppas det går igenom. Alla som fått höra det undrar vad det är för jävla namn, så jag vet att jag tänkt rätt. Fortsättning följer…

 

 

Notis: Nej, jag äter inte fallfrukt.

LÄS OCKSÅ

(54)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar