Annons
Annons

Från Västkusten till Vesterbro

Knappt plockat upp helgens packning innan det var dags att ge sig av för två dagars arbete i Köpenhamn. Från Helsingborg är den närmaste och trevligaste vägen över sundet med båt. Två pölse senare är man i Helsingör…

Annons

soldäck

Uppe på soldäck och med Danmark i sikte kom jag att tänka på Solstollarna som jag älskade när det gick på tv i mitten av 80-talet. Ulla-Bella var favoriten, men vem minns inte Herr Skumberg? Än idag när jag ser ett wienerbröd med choklad hör jag mig själv säga på samma sätt som Skumberg

wbrod

Nackdelen när man arbetar är att man inte hinner se så mycket, men som tur är måste man äta och maten i Köpenhamn är fantastiskt. Valet restaurangen för kvällen föll på Mother som ligger i Kødbyen på Vesterbro. Surdegspizza som gör en glad…

surdegspizza

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar