Annons
Annons

Grattis i förskott

Allas firade sin chefredaktör idag, Gunilla Håkansson… 50 år…när som helst. Kan man inte tro, trodde hon var äldre. Hon är ju så klok.

Nåja, givetvis ville jag också gratta henne, men innan avfärd var jag så klart tvungen att fixa en present. Måste finnas en tanke bakom, personlig prägel och inte för jävla dyr.

Annons

Får en tanke, så springer rätt in i en videobutik som numera inte har videofilmer av förklarliga skäl, såg inte att de hade filmer överhuvudtaget.. Men godis och läsk i mängder. Gunilla gillar lakrits så öste i alla sorter de hade och påsen blev riktigt tung. Ändå var den inte fylld till hälften (vad är det för gigantpåsar egentligen). Rusar ut, men kan knappt springa så tung påsen är, på en buss i sista sekund… på väg mot min frus jobb för att ta vår bil.

20 minuter senare springer jag ut från Systembolaget (nej hon jobba inte på systemet, hoppade över delen med nyckelbyte etc). Springer alltså ut med ett gäng lakritsöl från Helsingborgs Bryggeri, samt en cellofanpåse. Här kommer personlig prägel in. Jag är ju från Helsingborg och Gunilla gillar öl, lakrits och ibland de båda tillsammans och säkert älskar hon också cellofan… Nå ja, öser i ölen och all lakrits i cellofanen och fräser ner mot Malmö.

30+ minuter efter jag kastat ner allt i cellofan är jag på plats. Nu ser man helt plötsligt ölen för jag har tydligen ”småätit” hela vägen ner, och det känns. Innan jag kan lämna över presenten behöver jag göra ett toalettbesök… Det är alltid skitkul att ha med Gunilla att göra. Grattis!

lakrits

LÄS OCKSÅ

(29)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar