Annons
Annons

Köttbullens dag, två dagar i rad

Skulle lagt in ett inlägg igår, men jag hann inte för helt plötsligt har det blivit måndag.

Helgen har gått i köttbullens tecken, ja kräftskivan på lördagen har ju inte något med köttbullar att göra, men det var ju på köttbullens dag. Efter maten på lördagen fick jag, och mina vänner Mathias och David bråttom att göra fond av alla räk- och kräftskal. Kanske var det Mathias önskan att se Arsenal spela som lockade mer än själva fondgörandet. =)
bild 1-2
Matchen glömdes nästan bort ändå, för rosta och koka skalen visade sig vara riktigt kul. Tydligen var det fler som tyckte det.
publik

Annons

På söndagen var det så dags för #köttbullerundan2014. För andra året anordnar jag och min fru en cykelrunda på ca 2 mil. 25 startade och ingen hoppade av. I år hade vi nya deltagare från Uganda, London och Gantofta.
paus

Allt avlutas med att vi festar på köttbullemackor och svarar på lite tipsfrågor. Sist in med svaren i år blev min dotter.

bild 3-2

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

1 kommentar

Annons

Senaste från Allas

Laddar