Annons
Annons

Nyheter i veckan 10

INRIKES:  Veckan inleddes med att försvaret äntligen fångade en obehörig farkost i Stockholms skärgård. Det har varit en riktig katt och råtta-lek… under 40 år. Men trägen vinner.. Läs mer här

Bäst i veckan var annars Hasse Andersson som lovade guld och gröna skogar och därmed skaffade sig en biljett till finalen i Friends Arena nu på lördag. Själv kommer jag ringa upp hela barnbidraget på att han ska vinna! Nu håller inte alla med om att han ska vinna, mest på grund av att de inte ens förstår vad det är han sjunger.

Annons

VÄRLDEN: Ostbågens dag eller Cheese Doodle day inföll i veckan, i torsdags för att vara exakt. Spåren efter firandet syns dock fortfarande i stora delar av världen då man kan se folk springer runt och envist dra av gul illaluktande smet från sina fingrar med sina hjälp av sina tänder. Jag gillar själv ostbågar, men i sann rebellanda åt jag jordnötsringar den dagen.

Crispy rings with peanut butter flavour

VÄDER: Värmerekord i Stockholm under söndagen. Har inte varit så hett i Stockholm på 250 år (så tidigt i mars) eller i varje fall inte sedan begreppet kaffeflicka myntades.

Just det, det har ju varit Internationella Kvinnodagen. Så jobbigt att komma ihåg när det bara är en dag, försvinner lätt bland alla ostbågedagar annat viktigt. Kanske skulle köra det varje dag istället till vi kommit lite längre…

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar