Annons
Annons

Nyheter i veckan 7

INRIKES: Melodifestivalen fortsätter dela Sverige i två delar. De som gillar Filippa Bark och de som inte gör det (och så några andra som ”inte” tittar alls på melodifestivalen). Jo, jag gillar henne.

Annons

UTRIKES: Någon form av vapenvila i Ukraina, men i övrigt fortsatt elände världen över. Lite mer kärlek skulle i varje fall vara en början.

SPORT: I lördags skapade Zlatan stora rubriker när han tog av sig tröjan efter han gjort mål. Inte för att han tog av den och fick ett gult kort, nej han var totalt nedklottrade med namn på överkroppen. Under söndagen kom förklaringen: en PR-kup i samarbete med med FN:s World Food Programme. Underbart!

Zlatans ”kompis” Christian ”Chippen” Wilhemsson meddelade i veckan att han slutar med elitfotboll. Beslutet kom som en chock för många. För vi är många som inte visste att han fortfarande höll på.

EKONOMI: På ämnet sluta, fick Jan Johansson lämna vd-posten på SCA. Med sig på vägen ut fick han tydligen med sig 22 miljoner i avgångsvederlag. För två veckor sedan avslutade jag nyheter i veckan med SCA skandalen med orden: Ju högre man flyger, ju längre blir fallet. Att han skulle få lämna var uppenbart, men vad jag inte tänkte på då var att man kan landa väldigt mjukt ändå. Lite som att vinna på Euro Jackpot, inte många som tar hem storvinsten, men den som lyckas med det får snuskigt mycket pengar.

SCA_VD

Just det, räntan blev negativ i veckan, så det gäller att sätta sprätt på slantarna innan de tar slut på egen hand…

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar