Annons
Annons

Ska inte bli soppa av det här

För er som känner mig eller läst mitt första inlägg vet att jag slänger mig ut i verkligen för att förverkliga min önskan att driva något eget. Det finns massor av idéer och tankar, men inget jag verkligen fördjupat mig i. Men det börjar bli allvar. Jag arbetar bara september ut, och med fortsatt fokus på mina arbetsuppgifter ges inte mycket utrymme. Idag passade jag dock på att äta lunchen på annat håll.

Annons

soppa

Jag har fyra grundidéer om vad jag vill göra och en av idéerna fick som sagt lite extra energi idag. Så vi kan kalla det inspirationslunch, för jag blev än mer inspirerad idag. Tack, det var riktigt trevligt.

Följ den spännande och fortsatta resan här på bloggen, och kom gärna med tips och idéer på vad du tycker jag borde ägna mig åt. Mer än att vara en superkändisbloggare!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar