Annons
Annons

Mycket sten i Bohuslän

Sverige är fantastiskt, Bohuslän inget undantag. Efter rivstart med krabbmete drog vi till Hunnebostrand för att äta lunch. Var bara ett ställe som hade öppet… vad vi kunde se, men det spelade mindre roll för Restaurang Bella Gästis visade sig hålla fanan högt.

Annons

Passade på att springa runt klippknuten och kolla in skulpturparken. Förvisso bara sten, men fin sten. Väl värt ett besök när man ändå var där.

Hunnebostrands skulpturpark

Lite senare (efter Konsum- och loppisbesök) var vi så på väg tillbaka mot Malmön men passade då på att köra till Lyckans stenugnsbageri som Kristina tipsade om i ett av mina tidigare inlägg.

IMG_7219

bild 1-6

franskt lantbröd

Förutom att köpa bröd, passade vi så klart på att fika. Kan nu själv också rekommendera Lyckans vidare till någon annan. Trött, mätt och sjukt varm längtar man vid denna tidpunkt dock bara till att få ta ett dopp.

badbrygga

Skoja vilken miljö. Visst var det kallt i vattnet och jag kände mig som en vilsen knubbsäl, men kroppen behövde skakas om och få sig ett kallras. Bästa av allt var att lägga sig på de uppvärmda klipporna. Vilken värme, vilken lyx… vilken dag.

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar