Annons
Annons

the Ice Bucket Challenge

Den virala succén the “Ice Bucket Challenge” har spridit sig som en löpeld över USA. Mycket tack vara den stora mängd kändisar som antagit och utmanat andra. Nu sprider det sig snabbt vidare och igår blev även jag utmanad.

Annons

Det går ut på att man blir utmanad att hälla en hink med is kallt vatten över sig, eller skänka pengar (eller båda delar) till ALS forskningen. ALS Acossiation i USA har till idag samlat in över 41 miljoner dollar, vid samma period förra året var siffran ca 2 miljoner dollar. Alltså mer än en viral succé.

Jag antar utmaningen från min vän Mathias, fast inte genom att hälla vatten över mig (för jag har ingen is) utan sätter helt enkelt in pengar för att stödja forskningen. Mina pengar (500 kr) går till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

Som tack för att jag blivit utmanad, utmanar jag Johanna Svan

Här hittar ni dokumentären om Ulla-Carin från 2004

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar