Annons
Annons

Torra plättar och blöta badshorts

Simskola för första gången. Det gick bra tack vare planering och minutiösa förberedelser, men ändå stress. Ja, inte för min dotter, hon är lugn och skrattade av lycka när vi kom fram och gick mot ingången. Nä, att se till att man får allt med sig på morgonen (mer om mina badshorts längre ner), köra från jobb i rätt tid, handla något ätbart snabbt innan jag ryckte ut henne från förskolan och städar upp efter henne i farten, in i bilen, hitta parkering, byta om, duscha och på med badkläder, ut i simhallen och inte minst hålla in magen.

Annons

Andades ut först när jag kommit i bassängen. Sen gick det kanon, och sjukt varmt och skönt i poolen var det. Just det, hon fick kissa på toaletten innan vi bytte om.

Efter en halvtimme kom plättarna fram som jag snabbt svängt in och handlat innan jag hämtade henne. Men oj, det var ju inte speciellt goda. Men så står det på förpackningen: Njut dem varma…

In i bilen och hem, snabbt in med plättarna i mikron. Ja, de blev varma, men kanske inte godare. Min dotter slukade dem i varje fall.

bild-9

 

Just det, det där med badshortsen. Jag hade dem med mig, men när vi byter om efter avslutat pass sitter en annan pappa på huk och letar efter sina badbyxor i 10 minuter i en väska av mindre storlek. Hans son blir ledsen och besviken när jeansen åker på utanför badbyxorna… Erbjuder att låna ut mina ”blöta” badshorts, om jag får tillbaka dem nästa måndag… Det skulle jag få, och en lättad pappa går snabbt mot duschen och tvättar av mina badshorts…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar