Annons
Annons

Va, jag blogga? Okey

Fick frågan om jag ville blogga på Allas av Gunilla och Johanna för några månader sedan. Jag svarade, VA? Jag, vad… vad ska jag skriva och framför allt, vem vill läsa det??

-Skriv det du gör på Facebook, sa båda.

Annons

Ska fundera på det sa jag (klart som fan jag vill göra det tänkte jag, skitkul, spännande och lite skrämmande så klart). Funderar dock fortfarande på vem som ska läsa.

När frågan lyfts arbetar jag på Aller medias marknadsavdelning med Allas och SE&HÖR. Jag har dock bestämt mig för att sluta, men ingen vet något mer än jag och min fru. Att arbeta med Gunilla och Allas är det bästa som finns och nya spännande saker på gång med SE&HÖR, vilket blev offentligt i veckan… helt fel tid att välja att lämna tänker de flesta. Helt rätt kände jag. Vad ska jag göra? Har fortfarande inte bestämt mig, men kul ska det bli.

Arbetar ca en månad till, sen släpper jag rinken och ska testa isen som egenföretagare. Inom vad vet jag inte, men du kommer kunna följa det här (många tror fortfarande inte på mig när jag säger att jag inte vet vad jag ska göra).

Kort om mig:
Jag heter Pelle (39 år), gift med Sanna och vi har en dotter som nyligen fyllde 3 år. Vi bor i Skåne, Sverige.

Av mina vänner på andra sidan Hallandsåsen ses jag mer som dansk än svensk. Mer skämt än allvar så klart, men vad spelar de för roll, de är ju inte riktiga vänner ändå =). Filmen nedan illustrera lite hur våra diskussioner kan te sig…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

3 kommentarer

Annons

Senaste från Allas